مصرف سبوس برنج و گندم

تغذيه و سلامت ، ميوه ها و گياهان و روشهاي نگهداري از آنها ، خاصيت دارويي گياهان و ...

مصرف سبوس برنج و گندم

پستتوسط yas » جمعه فروردين ماه 30, 1387 6:45 am

[align=center]مصرف سبوس برنج و گندم بر کاهش کلسترول خون موثر است[/align]

اصلاح الگوي غذايي از جمله استفاده از سبوس غلات در رژيم غذايي از روشهاي مؤثر در كاهش خطر بيماري‌هاي قلبي، عروقي است. مصرف سبوس گندم در مقايسه با سبوس برنج، اثرات سودمندتري بر ميزان كاهش غلظت كلسترول و غلظت LDL دارد.


به گزارش سلامت نیوزبه نقل از ایسنا، محققان دانشكده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي معتقدند: مصرف سبوس گندم در مقايسه با سبوس برنج، اثرات بيشتري بر روي غلظت كلسترول و LDL در زنان هيپركلسترولميك دارد.

اين در حالي است كه سبوس گندم در داخل روده، اسيدهاي صفراوي را به خود متصل كرده و باعث افزايش دفع آنها از بدن مي‌شود؛ در نتيجه هضم و جذب چربي‌هاي موجود در مواد غذايي از جمله كلسترول، كاهش مي‌يابد.

بيماري‌هاي قلبي عروقي از مهمترين عوامل مرگ و مير در بسياري از كشورها هستند. در ايران نيز حدود 40 درصد مرگ و ميرها به دليل بيماري‌هاي قلبي عروقي رخ مي دهد.

يكي از مهمترين عوامل خطر بيماري‌هاي قلبي عروقي، هيپركلسترولمي است. بنابراين كاهش كلسترول خون يكي از روشهاي موثر جهت كاهش بروز بيماري‌هاي قلبي عروقي و مرگ و مير ناشي از آنها است.

لازم به ذكر است، داروهاي كاهش دهنده كلسترول خون داراي عوارض جانبي مختلفي هستند.
منبع :
http://www.salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=10040&cat=5
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ياوران مهدي (عج)
http://pemamsajad.parsiblog.com
نماد کاربر
yas
همکار سايت
همکار سايت
 
پست ها : 128
تاريخ عضويت: يکشنبه مهر ماه 28, 1386 12:00 am
تشکر کرده: 3 بار
تشکر شده: 5 بار
امتياز: 636

بازگشت به غذا ، ميوه و گياهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان