هفتم مهر روز آتش نشان مبارک (آتش نشانا بیان تو)

مطالب مربوط به آتش، گروههای آن و نحوه ی اطفاء حریق آنها در این بخش قرار دارد.

هفتم مهر روز آتش نشان مبارک (آتش نشانا بیان تو)

پستتوسط sb125 » جمعه مهر ماه 6, 1391 12:54 am

                                   .


سلام
حال و احوال شما ؟
خسته که نیستید ؟
تازه از عملیات برگشتید ؟

خــــب یه تبریک جانانه و ویژه به همه آتش نشانهای عزیز
سبد سبد گل یاس و محمدی تقدیم به همه کسانی که آسایش خود را فدای آرامش هم نوعان خود می کنند ...
روزتون مبارک


لازم دیدم از همین فرصت استفاده کنم و چند کلمه ای هم در مورد ایمنی و روز آتش نشانی توضیح بدم(البته با استفاده از اینترنت)


هفتم مهرماه
به نام «آتش نشانی وایمنی» نامگذاری شده است. در واقع این روز بهانه ای است تا به گرامیداشت انسان هایی بپردازیم که از جان و آسایش خود در راه حفظ جان و آسایش ما می گذرند تا بتوانیم درامنیت زندگی کنیم.                                                                                               ایمنی را مصونیت در برابر آسیب های ناشی از حوادث،اعم از طبیعی و غیرطبیعی معنا کرده اند.

از آن جایی که نمی توان به ایمنی به صورتصد در صد دست یافت، کارشناسان معمولاً از اصلاحاتی نظیر «ارتقاء و ایمنی» و «سطح پیشرفت ایمنی» استفاده می کنند. سطح پیشرفت ایمنی رابطه تنگاتنگی با توسعه دارد،لذا در کشورهای پیشرفته، یکی از اهداف دولت ها، حداکثر کردن سطح پوشش ایمنی برایدست یابی به حداکثر توسعه است

.هدف از نامگذارى این روز به عنوان روز ملىایمنى و آتش نشانى، تبدیل ایمنى در کشور به یک فرهنگ است.در کشور ما بیش از ۱۶۰سال از تأسیس اولین ایستگاه آتش نشانی در شهر تبریز به سال ۱۲۲۱ شمسی و نزدیک به هشتاد سال از تأسیس آتش نشانی پایتخت می گذرد.

پس از انقلاب اسلامی، با انحلال سازمان دفاع غیر نظامی، فلسفه وجودی آتش نشانی های کشور توسط بندهای ۱۴ و ۲۰ ماده ۵۵  قانون شهرداری تعریف شد و از همین رو سازمان های آتش نشانی زیر مجموعه شهرداری ها قلمداد می شوند.بر اساس این قانون شهرداری ها ملزم هستند، برای حفظ شهرها از خطر سیل و حریق و دیگر مخاطرات تدابیر مؤثری اتخاذ نمایند.

سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی با اهدافی چون  مهار و اطفاء حریق و حفاظت از افراد و ثروت های عمومی و خصوصی در مقابل آتش سوزی و عوارض و سوانح ناشی از آن ، ارایه  آموزش های لازم در امور آتش نشانی و خدمات ایمنی در سطوح مختلف ، ایجاد و توسعه ایستگاه های مورد نیاز و بهره برداری از آنها، انجام ترتیبات لازم جهت مقابله و کاهش آثار سوء ناشی از حوادث و سوانح طبیعی و غیر طبیعی و  نظـارت و کنترل بر تحقق شرایط ایمنی و استانداردهای تجهیزاتی ساختمان ها در مقابل سوانح گوناگون (آتش‌سوزی، زلزله، برق گرفتگی، سیل و ...  ) فعالیت می کند.

با توجه بهاینکه کشور ما یک کشور حادثه خیز است و از چهل حادثه طبیعی شناخته شده، 30 موردآن در ایران امکان وقوع دارد، توجه به بحث ایمنی همچنین تهیه و تدوین ضوابط ومقررات ایمنی، امری ضروری است.مهم ترین وظایف سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی را می توان موارد زیر دانست:

ـ ارتباط و همکاری و هماهنگی و مشورت با مراکز علمی، نظامی، پزشکی و سایر سازمان ها و اشخاص مربوط.

ـ تعیین صلاحیت فنی و امکانات شرکت های خصوصی و دولتی با عنوان های مختلف اعم از طرح ایمنی یا شارژ کننده و فروشنده و سازنده ماشین ها، قطعات، ادوات و تجهیزات مختلف مربوط به امور ایمنی و نجات و آتش نشانی در سطح جامعه.

ـ اشاعه و به کارگیری رشته های ورزشی بین کارکنان سازمان مخصوصاً نیروهای عملیات به منظور تقویت و آمادگی جسمانی و بالا بردن روحیه افراد که لازمه این حرفه است.




منبع مقاله : سایت منطقه اقتصادی پارس



لبخند تو را دیر زمانی است ندارم ؛
یک بار دگر خانه ات آباد بگو " سیب "
نماد کاربر
sb125
همکار سايت
همکار سايت
 
پست ها : 215
تاريخ عضويت: پنج شنبه شهريور ماه 28, 1386 1:00 am
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 8 بار
امتياز: 4770

بازگشت به آتش و اطفاء حریق

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان