تاپیک جامع پیشنهادات ، ویژه سایت نجاتگر

انجمن ارتباط میان کاربران و مدیران ، اخبار سایت ، اخبار تیم تجاتگر و ...

تاپیک جامع پیشنهادات ، ویژه سایت نجاتگر

پستتوسط admina » جمعه فروردين ماه 6, 1389 6:11 pm

.
[align=center]چرا شما پیشنهاد ندید ؟؟؟!!![/align]

سلامی به لطافت بهار و سرشار از شادابی خدمت شما دوستان ، امدادگران و کاربران وب سایت نجاتگر

طی چند ماه اخیر تعدادی از دوستان به ما پیام دادن و پیشنهاداتی رو  در جهت بهبود کیفیت آموزشی و محتوایی سایت مطرح کردند . اما خب مسلما جای دریافت پیشنهادات بسیار بیشتری در این زمینه هست ، برخی از دوستان هم البته انتقاد داشتن از ضعف روند اطلاع رسانی سایت که خب بنده در این زمینه قبلا هم توضیحات لازم رو داده بودم . یکی از مهمترین مشکلات افت روند کیفی سایت نجاتگر طی پنج شش ماه اخیر مشغله های کاری و درسی مدیران سایت هست که البته این موارد قبلا هم بوده ، اما در حال حاضر خود بنده در خدمت مقدس سربازی به سر میبرم ، معاون محترم سایت درگیر امتحانات دانشگاهی ، دیگر معاون سایت درگیر کنکور کارشناسی ارشد و سایر دوستان هم وضعیت مشابه دارند .

[align=center]
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
[/align]

انشالله اگر مشکلی پیش نیاد الحقیر تا دو سه ماه آینده خدمت سربازی رو پشت سر گذاشته و به نسبت وقت آزادتری خواهم داشت.

با توجه به برنامه ریزی ویژه ای که برای ماههای آینده خواهیم داشت انشالله فعالیت های ما دو چندان خواهد شد، البته با همکاری شما .....

و اما :

تاپیک مربوط به پیشنهادات شما دوستان عزیز هست ، پس خواهش میکنم ما رو نیز از نظرات و پیشنهادات خودتون محروم نفرمایید.

اگر عضو سایت هستید می تونید با کلیک بر روی دکمه  
عضويت  / ورود
  در بالای همین تاپیک وارد بحث شده و پیشنهاداتتون رو مطرح کنید و اگر هم عضو نیستید پس از عضویت ( که وقت شما را نخواهد گرفت ) وارد بحث بشید.

با تشکر از شما دوستان عزیز

.

[align=center]
عضويت  / ورود
[/align]

نماد کاربر
admina
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه شهريور ماه 21, 1386 1:00 am
تشکر کرده: 19 بار
تشکر شده: 8 بار
امتياز: 6360

پستتوسط MOHAMAD » جمعه تير ماه 11, 1389 3:47 pm

.
سلام

ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما مدیران محترم نجاتگر ، متاسفانه با این که این تاپیک سه چهار ماهه روی سایت قرار گرفته ، هیچ کس که پیشنهادی نداده ؟؟؟
متاسفانه نمی دونم چرا بچه های گل امدادگر کم لطفی می کنن ...

من چند تا پیشنهاد دارم برای سایت :

اول این که اگه بشه پاسخگویی آنلاین برای کاربرای سایت قرار بدید که اگر مشکلی توی زمینه امداد و نجات دارن از کارشناسا بپرسن

دوم این که اگه بشه ماهنامه الکترونیکی امدادی برای کاربرا ارسال کنید ، منم خودم پای کار ...

پس یا علی - ببینیم بقیه امدادگرا چه کار می کنن  :roll:   :arrow:

برای نویسنده این مطلب MOHAMAD تشکر کننده ها:
admina (شنبه بهمن ماه 22, 1390 6:12 pm)
رتبه: 33.33%

نماد کاربر
MOHAMAD
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: دوشنبه شهريور ماه 25, 1386 1:00 am
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه
امتياز: 40

پستتوسط admina » شنبه تير ماه 12, 1389 9:19 am

سلام

ممنونم که بعد از سه چهار ماه شما دوست عزیز اولین کاربری بودید که جواب این تاپیک رو دادید ، به هر حال ظاهرا بقیه دوستان حسابی مشغول هستن ، که البته فکر می کنم دوستان هنوز درگیر امتحانات پایان ترم و کنکور هستن  :wink:

دو موردی که به اون اشاره فرمودید قبلا هم در دستور کار این مجموعه قرار داشته که خب به دلیل مشکلات و مشغله های کاری و درسی به تعویق افتاده بود ، اما قطعا توی نگارش جدید سایت حتما اون رو اعمال میکنیم

آماده دریفات پیشنهادات دوستان و امدادگران عزیز هستیم ....
نماد کاربر
admina
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه شهريور ماه 21, 1386 1:00 am
تشکر کرده: 19 بار
تشکر شده: 8 بار
امتياز: 6360

بازگشت به ویژه نجاتگر

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان